top of page
Sök
  • lennart49

10 års garanti


Sveport garageportar Halland insnöat hus med en vit Sveport garageport

I Sverige behöver en garageport klara av alla sorters väder och temperaturer - ibland bjuds vi på flera årstider under ett och samma dygn - och ibland känns det som om vintern aldrig ska ta slut!


Vi på Sveport Garageportar säljer bara portar som är tåliga och robusta. Hos oss får du alltid 10 års garanti på garageport-sektionerna och 5 års garanti på motor och rörliga delar. Det som är extra hos andra, ingår i köpet hos Sveport.


När vi kommer på ditt kostnadsfria hembesök, har du möjlighet att se konstruktionen, och olika färger och material och hur de passar med ditt garage och de befintliga färger och material du har.

Våra garageportar kommer i alla RAL-färger och en mängd olika trä-färger, woodgrain. Det innebär att porten ser ut som det träslag du vill, men den är tillverkad av ett vädertåligt och skötselfritt material istället för trä som behöver skötas både sommar och vinter. Hos oss kan du bland annat välja mellan woodgrain liknande ek, teak, mahogny, valnöt, körsbär, och alm.


Om du vill ha hjälp att, kostnadsfritt, mäta och räkna på en ny garageport - tveka inte att höra av dig till oss! Vi hjälper dig gärna.010-300 12 30

mikael@sveport.se


2 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Glad Påsk!

bottom of page