top of page
Sök
  • lennart49

Energieffektivitet - spara el med rätt garageport

När du köper en garageport från Sveport, får du en port som är byggd med energieffektivitet i åtanke. Med en design som är genomtänkt i varje detalj, får du (bland annat) en garageport som har extra isolering för svenskt klimat och extra tätning i panelernas konstruktion.


Håller värmen

Sveport Garageportar säljer Krispol takskjutsportar som består av paneler på 40 mm som är fyllda med polyuretanskum. Vi tätar portarna längs ytterkanten och mellan sektionerna med en metod som är utvecklad särskilt för vårt svenska klimat och ett väder som skiftar både mellan årstiderna, och mellan olika tider på dygnet.Litet blått garage med vit Sveport garageport i snöstorm


Formen på den övre kurvan har utformats så att den kan optimalt trycka övre dörrpanelen emot portöverstycket. Det här är några av design-finesserna som gör att vi kan erbjuda dig en garageport som har bland de bästa värmeisolerande egenskaperna på marknaden: U= 1,12 [W/m2K] .


För energisparande hus har vi paneler med en extra isolering på 60 mm. Den extra varma porten har en dubbeltätning på den nedre sektionen. Tack vare detta kan den unika koefficienten U=0,9 [W/m2K] uppnås.


Vill du veta mer om våra energieffektiva och prisvärda garageportar?


Vi kommer gärna hem till dig och hjälper dig att mäta och räkna på en ny port. Det kostar ingenting.


Hör av dig redan idag, så ser vi om vi kan hjälpa dig!


Mikael@sveport.se

010-300 12 30


3 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Glad Påsk!

bottom of page