top of page
Sök
  • lennart49

Enkelt och bekvämt med en garageport från Sveport


Sveport garageportar Jönköping äldre par som kramas och ler framför en motorcykel


En bekväm garageport ska vara lätt att hantera, tillförlitlig och tyst. Sveport Garageportar samarbetar bara med de bästa och ledande företagen i världen, som tillverkar garageportar av högsta kvalitet. Det gör att när du köper en garageport från oss, får du en garageport som hanteras lätt och utan problem. Vi har dessutom lång erfarenhet av olika speciallösningar, tex när öppningen i garaget inte är helt jämn.


Din garageport ska bidra till att din vardag flyter på. En gammal, trög, skev, dragig och svårlåst garageport är ett irritationsmoment. Vi hjälper dig gärna till en smidigare tillvaro med en ny garageport.


"Hej Google"

Med en garageport och garagedörr från Sveport får du en port som samarbetar med ditt smarta hem och ditt hemlarm.


För nattsuddare och morgonpigga

Vi monterar lagrade hjul i våra portar och har dessutom begränsat antalet

kopplingar på ledmekanismerna. De här lösningarna gör att portens drift är tyst och smidig, så att varken familjen eller grannarna störs när du öppnar garagedörren sent - eller tidigt.


Enhands-grepp

Varje port som tillverkas av oss - oavsett dess storlek - kan lätt öppnas med en hand utan någon ansträngning. När du köper en garageport från Sveport, får du en garageport som är designad med energieffektivitet i åtanke. Med en design som är genomtänkt i varje detalj, får du (bland annat) en garageport som har extra isolering för svenskt klimat och extra tätning i panelernas konstruktion.


Alltid 10 års garanti

Självklart får du 10 års garanti på garageport-sektionerna och 5 års garanti på motor och rörliga delar, precis som alltid hos oss. Det som är extra hos andra, ingår i köpet hos Sveport.


Alltid kostnadsfritt hembesök

Hos Sveport garageportar får du kostnadsfritt hjälp att mäta och räkna på en ny garageport. Efter besöket får du hem en offert och kan bestämma dig i lugn och ro.


Vi ser fram emot att höra av dig!


010-300 12 30

mikael@sveport.seSveport ger 10 års garanti


5 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Glad Påsk!

bottom of page