top of page
Sök
  • lennart49

Tryggt och snyggt

Uppdaterat: 22 maj


Gul trävilla med vita knutar i en lummig trädgård på hösten

Oavsett vad du förvarar i ditt garage (motorcykel, julpynt, veteranbil, skidutrustning, flyttlådor, verktyg, cyklar, frimärkssamlingen.. ) vill du att det ska vara säkert och tryggt.


Med en garageport från Sveport vet du att låset är ett EU-lås och garageportens konstruktion är robust. Du bestämmer vem som kommer in i ditt garage.


När du ska in i garaget, är det snabbt och enkelt gjort att öppna porten och/ eller dörren. Du behöver inte bråka med gnisslande lås eller tunga konstruktioner. Och systemet är utrustat med säkerhetsstopp för din trygghet.


Din nya garageport kommer i den stil som du väljer. Vi hjälper dig att hitta ett utseende och material som passar ditt garage. Ja, för vi kommer hem till dig (utan att du behöver betala extra för det) och provar ut både stilen och storleken på garageporten.


Du kan vara säker på att när du köper en garageport från Sveport, så sitter den perfekt. Det ser vi till när vi kommer och monterar din nya garageport. Vi passar in den nya porten och anpassar den så att den fungerar perfekt, även när ditt garage inte skulle ha de exakt perfekta måtten (de flesta garage har faktiskt inte det). 


Efter att din nya Sveport garageport är monterad, gör vi en säkerhetskontroll och installerar de olika systemen du valt; garageportsöppnare, fjärrkontroll, kodlås..


Självklart tar vi med oss din gamla port för återvinning, och när du får fakturan har vi redan fixat rotavdraget.


Skulle du ha några funderingar eller vill köpa till någon detalj, är vi bara ett samtal bort. (Detsamma gäller om någon skulle ha otur och köra in i garageporten så den skadas)


För de allra flesta är en ny garageport inte det roligaste inköpet, men vi hjälper dig att se till så att det i alla fall blir enkelt, prisvärt - och snyggt!


Och du.. det kostar inget att fråga oss om råd!

26 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Glad Påsk!

bottom of page