Bygga garage

Vi har samarbetspartners med en bred kompetens som kan erbjuda totalentreprenad och rådgivning gällande material och tjänster.

BYGGA OM GARAGET
Behöver du bygga om eller renovera ditt garage, från carport till garage? Bila golvet, bredda portöppningen eller byta/måla din fasad. Kontakta oss – vi hjälper dig med allt.

Renovera garagegolvet
Om golvet är dåligt/sprucket eller om ditt golvjärn är rostigt/trasigt eller har släppt, om det rinner in vatten i garaget så kan vi hjälpa dig med det. Vi bilar bort det gamla och gjuter ett nytt eller gör ett fall för bästa vattenavrinning.

Vi du ha en större portöppning med en större garageport? Vi ändrar och breddar portöppningen så den som passar dig och ditt garage.

Målning, byte fasad
Behöver garaget målas om eller behöver fasaden bytas ut eller något annat så har vi samarbetspartners, som kan utföra alla typer av arbete. Du kan få även din garageport i viken Ral färg du vill, så den passar till ditt garage.

Vi anpassar din garageport.
Har ni lågt till innertaket eller något är i vägen inne i garaget. Om det blir ett udda mått, så är det inga bekymmer, för vi kan göra alla mått och vi tar inget extra för det.Vi har fönster till alla våra garageportar, som tillägg.

Om det blir ett udda mått så är det inga bekymmer, för vi kan göra alla mått och tar inget extra för det.

Ring Lennart så hjälper han dig. 0706-318760