Krispol Takskjutportar

 

Det finns några olika typer av garageportar som var för sig har sina fördelar. Vilken port som passar dig beror på utformningen av garaget och vilken huvudsaklig användning du har av garaget. Kör du dagligen in bilen är det att föredra en port med automatik som du sköter enkelt inifrån bilen. Nedan står lite om de olika typerna. Se även fler bilder på respektive typs sida.

Takskjutsport

Takskjutsport är den moderna garageporten och säljs mest. Smidig lätt och bra isolerad, lätt att montera, modernt utseende. Monteras på insidan väggen, tätar bra. Perfekt med motor. Våra takskjutsportar kräver bara 120 mm till taket. (Finns även med 80 mm.)

Krispol – smal panel

Klassisk och universell port med en smal horisontell struktur, finns både som Woodgrain och slät plåt och tillgänglig i alla RAL- palett färger.
Läs mer >>

 

Krispol – bred panel

Vår mest sålda port med en bred horisontell struktur, finns både som Woodgrain och slät plåt och tillgänglig i alla RAL- palett färger.
Läs mer >>

 

Krispol – hel panel

Exklusiv och enkel design, finns både som Woodgrain och slät plåt och tillgänglig i alla RAL- palett färger.
Läs mer >>

 

Krispol – kassetter

Paneler präglade i form av kassetter, perfekt, traditionell och rustik karaktär, och finns både som Woodgrain och slät plåt och tillgänglig i alla RAL- palett färger.
Läs mer >>

 

Krispol – hel panel med stuktur

Exklusiv port, med moderna strukturer. En innovativ port som passar de senaste internationella designtrenderna.
Läs mer >>