Garageportar

Det finns olika typer av garageportar som var för sig har sina fördelar. Vilka Garageportar som passar dig beror på utformningen av garaget och vilken huvudsaklig användning du har av garaget. Kör du dagligen in bilen är det att föredra Garageportar med fjärrkontroll och automatik som du sköter enkelt inifrån bilen.

Takskjutsport

Takskjutsport är den moderna garageporten och säljs mest. Smidig lätt och bra isolerad, lätt att montera, modernt utseende. Monteras på insidan väggen, tätar bra. Perfekt med motor. Våra takskjutsportar kräver bara 120 mm till taket. (Finns även med 80 mm.)

Smalpanel

Klassiska och universella Garageportportar med en smal horisontell struktur, finns både som Woodgrain och slät plåt och tillgänglig i alla RAL- palett färger.
Läs mer >>

Bredpanel

Våra mest sålda Garageportar med en bred horisontell struktur, finns både som Woodgrain och slät plåt och tillgänglig i alla RAL- palett färger.
Läs mer >>

Helpanel

Garageportar exklusiva med enkel design, finns både som Woodgrain och slät plåt och tillgänglig i alla RAL- palett färger.
Läs mer >>

Kassetter

Garageportar med paneler som kassetter/speglar, perfekt, traditionell och rustik karaktär, finns både som Woodgrain och slät plåt och tillgänglig i alla RAL- palett färger.
Läs mer >>

Hel panel med stuktur

Exklusiv Garageportportar, med moderna strukturer. En innovativ Garageport som passar de senaste internationella designtrenderna.
Läs mer >>