Krispol Garageportar

Krispol är ett familjeföretag från Polen som har varit verksamt i över tjugo år och tillverkar 50 000 Takskjutsportar varje år. De har byggt den mest moderna Takskjutsportfabriken för att skapa lösningar och kunna skräddarsy, för kundernas specifika behov. Krispol har ökat varje år och dess utveckling och blivit ett Garageportsföretag, som är bland de ledande i Europa. Vi kan idag säga att effekterna av deras arbete är, en kombination av kundens behov, kvalitet och professionalism.

Vi har valt att arbeta med Krispol p.g.a. Kvalitén är hög med lite problem, men framför allt ett väldigt bra pris, med 10 års garanti på paneler och skenor och 5 år på alla rörliga delar. Man kan inte lämna så bra garantier om man inte har en bra produkt.

 

Krispol är vår huvudleverantör idag, tack vare kvalitén, garantin och priset. Vi måste ha en garageport som vi kan lita på och fungerar hela sin garanti tid. Vi får ingen ekonomi vårt åtagande, om vi skall åka ut och laga hela tiden. Självklart går Krispolsportar i sönder eller något fel kan inträffa och då lagar vi dem omgående

Reservdelar
Krispol har valt att köpa in paneler och skenor, till sin tillverkning från Europas absolut största tillverkare i Belgien och Tyskland. På samma sätt som i princip alla stora företag gör.

Krispol är ett flexibelt företag som inte bara tillverkar standard mått på sin takskjutsportar utan kan göra i princip alla mått, utan att ta extra för det. Vilket är bra för de äldre husen i Sverige, med dess olika mått överallt.

Krispol har ett stort lager med reservdelar för framtiden.